Relatie APK

Je relatie onderhouden

Je relatie onderhouden kan door middel van een relatie APK. We laten onze auto regelmatig controleren op werking en mankementen en zorgen voor een revisie, zodat we de auto weer zonder problemen kunnen gebruiken.

Als de verliefdheidsfase voorbij is, besteden de meeste mensen nog maar weinig aandacht aan hun relatie. We worden (weer) in beslag genomen door onze kinderen, het werk, familie, hobby’s en vrienden. We stellen hoge eisen aan ons zelf maar vergeten nogal eens te kijken naar het onderhoud van onze relatie: hoe staat het daarmee? Wat vinden we van onze relatie? Wat vinden we van onze partner? Je relatie onderhouden is iets waar mensen in het algemeen geen of te weinig aandacht aan besteden.

Wat is een relatie APK?

Binnen JanssenGestalt hebben we de relatie APK ontwikkeld: Je relatie onderhouden op bepaalde momenten. Samen met je partner en een van de relatietherapeuten bespreek, bijvoorbeeld halfjaarlijks of jaarlijks, je een aantal onderdelen van je relatie. Je kunt denken aan:
– Mate van tevredenheid;
– Positieve en negatieve punten binnen je relatie;
– Communicatie binnen de relatie;
– Intimiteit en seksualiteit;
– Mate van verbondenheid met je partner of mate waarin je afstand tot elkaar ervaart.

De relatie APK is een mooie manier voor relatie onderhoud. Met behulp van de relatie APK bespreek je op regelmatige wijze je relatie. Hierdoor kun je eventuele problemen tijdig signaleren en bijsturen. Een relatie APK voorkomt het ontstaan van ernstige relatieproblemen.

Als je een afspraak wilt maken voor een relatie APK, neem contact met ons op via het contactformulier, email info@janssengestalt.nl of telefoon via nummer 06 11368222.

Uw naam*

Uw E-mail*

Telefoonnummer *

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: