Huwelijksproblemen oplossen

Hulp bij huwelijksproblemen

Huwelijksproblemen leiden op termijn vaak tot verwijdering en afstand tussen de partners. Vaak ontstaan er eerst verwijten en ruzies, daarna worden deze grimmiger en, als je niets doet aan de relatieproblemen, dan ontstaat er vaak verkilling. Op dat moment wordt er nog nauwelijks met elkaar gepraat. Op den duur zal dit kunnen leiden tot een echtscheiding.

Het zoeken van hulp bij huwelijksproblemen is niet altijd gemakkelijk. Mensen willen vaak zelf hun huwelijksproblemen oplossen. Wat ze echter vergeten is dat dit niet altijd gemakkelijk is. Je hebt met je partner allerlei patronen ontwikkeld. Zeker als deze leiden tot ruzies, afstand en verkilling, blijkt het in de praktijk mogelijk om deze huwelijksproblemen op te lossen. Het is namelijk erg moeilijk om zelf je eigen patroon te kunnen ontdekken en te zien, laat staan om deze daadwerkelijk op te lossen.

Binnen JanssenGestalt bestaat de hulp bij huwelijksproblemen uit gesprekken met de beide partners. Tijdens de sessies bespreken we de manier waarop jullie met conflicten omgaan. Ook kijken we naar de manier waarop je in jouw jeugd gehecht bent aan je ouders of aan andere voor jou belangrijke personen. We onderzoeken wat jouw pijnpunten zijn waarin je steeds door je partner, vaak onbedoeld, wordt getriggerd. Uiteindelijk leidt de hulp bij huwelijksproblemen tot inzicht in jullie patroon en leidt het tot een manier om op een andere wijze met elkaar te praten. Ook de meer lastige onderwerpen kunnen weer worden besproken.

Huwelijksproblemen oplossen vergt enige inspanning en tijd. De hulp bij huwelijksproblemen binnen JanssenGestalt in Breda bestaat uit gemiddeld 10 gesprekken. Wacht niet te lang en schakel op tijd hulp in. Vaak kunnen wij binnen enkele dagen een afspraak inplannen.

Wil je meer informatie, bel of mail ons dan, of vul het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw E-mail*

Telefoonnummer *

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: