Hulp bij Relatieproblemen

Relatieproblemen? Hulp zoeken helpt.

Relatieproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben: drukte, komst van de kinderen, werk, uiteenlopende (seksuele) behoeften en verlangens. Je voelt meer afstand naar je partner, je vraagt je af hoe het komt dat je je niet meer zo verbonden voelt. Het kan ook zijn dat je de liefde niet meer zo voelt als in het begin van de relatie.

Waaruit de relatieproblemen ook bestaan, het is belangrijk om bij relatieproblemen hulp te krijgen. De ervaring leert namelijk dat paren relatieproblemen zelf niet zo snel op kunnen lossen. Dit heeft te maken met het het feit dat je met elkaar patronen hebt ontwikkeld. Patronen hebben de eigenschap dat ze moeilijk te veranderen zijn.

Hulp bij relatieproblemen begint met zicht krijgen op het patroon dat negatief tussen jullie in staat; jullie dansen een dans waarbij je elkaar in feite steeds op de tenen trapt in plaats van dat je met elkaar de tango danst. Een tango is een vloeiende dans waarbij je volledig op elkaar bent afgestemd.

Als dit patroon helder is, richten we ons in de hulp bij relatieproblemen, op het creëren van veiligheid in de relatie. Hierdoor durf je onderwerpen te bespreken die je al langer met je partner wilde bespreken, maar niet meer durfde uit angst voor ruzie of een heftige relatie.

De hulp bij relatieproblemen binnen JanssenGestalt in Breda zal zich altijd richten op jullie specifieke situatie. Hierdoor krijg je bij relatieproblemen hulp die jullie op dat moment nodig hebben. Relatietherapie heeft een effect op de korte maar zeker ook op de lange termijn.

Als je een afspraak wilt maken voor een intakegesprek, neem contact met ons op via het contactformulier, email info@janssengestalt.nl of telefoon via nummer 06 11368222.

Uw naam*

Uw E-mail*

Telefoonnummer *

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: